More

  Regulament pentru taierea copacilor. Vezi conditiile si sanctiunile

  Array

  Primaria Pascani vrea reguli stricte pentru taierea copacilor de pe raza municipiului. Cine taie un arbore trebuie sa planteze la loc doi puieti si nu o poate face decat in anumite conditii. Mai mult sunt prevazute sanctiuni usturatoare atat pentru cei care taie copacii in mod illegal dar si pentru nerespectarea promisiunilor de plantare . Toate acestea sunt prevazute intr-un proiect de regulament lansat ieri in dezbatere publica .

  Conform documentului copacii nu vor putea fi taiati decat daca sunt bolnavi sau daca reprezinta un pericol pentru oameni sau cladiri. Si atunci va fi nevoie de o autorizatie din partea unei comisii speciale si doar cu acordul asociatiei de proprietari.

  Si toaletarea copacilor se va face dupa reguli stricte. Ea nu poate fi facuta decat o data la 5-7 ani un in fiecare an cum se intampla pana acum si numai iarna sau primavara timpuriu.
  Proiectul mai cuprinde si o serie de reguli de toaletare a copacilor precum si privind sanctiunile pentru taierile ilegale.
  Mentionam ca cetatenii pot contribui cu propuneri si sugestii pentru modificarea regulamentului, cel tarziu pana la sfarsitul lunii viitoare cand va fi supus aprobarii Consiliului Local.

  RREGULAMENT TAIERE ARBORI LA PASCANI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp