20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Regulament de bloc 2019: Avem modelul oficial al documentului obligatoriu, în sfârșit

- Advertisement -

Modelul documentului care stabilește normele și regulile traiului la bloc și ale cărui prevederi ar trebui respectate de către toți locatarii din imobil, respectiv regulamentul blocului, a fost publicat recent în Monitorul Oficial. După cum stabilește noua legislație privind asociațiile de proprietari, acestea sunt obligate să adopte, până în septembrie 2019, un regulament al blocului.

În contextul în care la sfârșitul anului trecut a intrat în vigoare noua legislație privind asociațiile de proprietari, modificată prin Legea nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a oficializat recent, prin publicarea în Monitorul Oficial, mai multe documente ce asigură aplicarea mai facilă a noii legislații, inclusiv modelul regulamentului de bloc.

Astfel, luni a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul MDRAP nr. 1.058/2019 privind aprobarea conținutului-cadru al statutului asociației de proprietari și al regulamentului condominiului, document ce stabilește modelul de regulament de bloc și care se va aplica începând de joi.

Continuarea pe Avocatnet.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow