0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Reglări de conturi la Paşcani. Tânăr bătut cu pumnii pe stradă, de faţă cu trecătorii (VEZI VIDEO)

Bataie in strada la PascaniCreste numarul violentelor, in strada, in municipiul Pascani. Intr-o singura zi, politistii au intervenit la doua cazuri de batai consumate direct in strada, in care mai multi tineri si-au impartit pumni si picioare.

Prima situatie a fost inregistrata pe camerele de supraveghere din zona Garii, chiar in timp ce un tanar isi urmarea victima printre masini iar cand a ajuns-o din urma i-a aplicat mai multi pumni in zona fetei.

Incidentul a avut loc ieri, in jurul amiezii, pe strada Ceferistilor. Din imaginile publicate de Politia Locala, se observa cum agresorul pe nume Andrei Alexandru Ioncioaia fuge dupa un alt tanar printre autoturismele aflate in trafic, lovindu-l cu pumnii. Potrivit oamenilor legii, teribilistul a recurs la acest gest dupa ce in weekend a avut o divergenta cu victima intr-un club din Pascani. Acesta a profitat de ocazie iar cand l-a zarit pe celalalt tanar i-a aplicat o corectie, direct pe strada, de fata cu ceilalti trecatori.

Pentru gestul sau, barbatul a fost sanctionat cu 400 de lei, la legea 61.

Al doilea incident a avut loc pe strada 22 Decembrie, unde locatarii blocului C26 au sesizat prin 112 ca in fata imobilului are loc o bataie generala intre mai multi tineri. La fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie de la Siguranta Publica care a identificat doar unul din participantii la agresiune, pe nume Vladut-Vasile Coman. Conflictul a avut loc dupa ce adolescentii au consumat bauturi alcoolice si s-au luat la cearta.

Tanarul a fost amendat cu 200 de lei amenda la legea 61, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow