1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Regii blocate din cauză că sunt prea mulți șefi

Situatie fara precendent la societatile aflate in subordinea Consiliului Local Pascani. Din cauza balbaielilor administrative, acum sunt cate doua Consilii de Admisntiratie la Regia de termoficare, Societatea de salubritate si la cea de apa si canal. Asta deoarece, atunci cand consilierii au aprobat hotararea cu privire la noua componenta a CA-urilor au uitat sa precizeze ca vechea hotarare nu mai este valabila.

Nici secretarul Primariei, Mircea Zuzan, nu a vazut sau nu a vrut sa vada aceasta scapare, motiv pentru care activitatea conducerilor societatilor este practic, blocata. De exemplu, la RAGCL Pascani, CA-ul nu a mai fost convocat de mai bine de o luna, pe motiv ca nu se stie care dintre cele doua conduceri trebuie sa functioneze.
La fel se intampla si la Eco Salubritatea SA Pascani, dar si la societatea Prest Serv Apa Canal.

viceprimar Vasile Axinte

Viceprimarul Pascaniului, Vasile Axinte spune ca problema va fi rezolvata abia in luna decembrie, dupa ce va fi completata componenta noilor Consilii de Administratie. Pana atunci ar trebuie sa functioneze vechile structuri de conducere, in opinia reprezentantului Primariei Pascani. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow