18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Regia păşcăneană de termoficare solicita transformarea în societate comercială

Conducerea regiei păşcănene de termoficare solicita legislativului păşcănean să aprobe o hotărâre prin care să fie transformată în societate comercială. Asta deşi unitatea se afla în pragul falimentului iar consilierii au aprobat în şedinţa trecută realizarea unui audit in vederea intrării în insolventa.
În adresa trimisă consilierilor se arata ca RAGCL nu poate obţine reînnoirea licenţei de operare, expirata din data de 23 iunie 2018, dacă nu respecta prevederile legale. Mai exact conform Legii serviciilor comunitare de utilităţi publice din anul 2006 regiile de termoficare trebuie să fie transformate în societăţi comerciale. Până acum la Paşcani această cerinţă nu a fost pusă în aplicare pe motiv că în aceste condiţii serviciile de termoficare şi transport ar urma să fie delegate prin licitaţie.
În momentul de faţă RAGCL Paşcani mai are cca 2800 de abonaţi, înregistrează datorii de peste 40 de milioane de lei şi are dificultăţi în a achita facturile şi salariile, din lipsa lichidităţi după ce conturile au fost blocate.

Adresa Nr. 827 Din 21.06.2018 – RAGCL Pascani by orizontul pascani on Scribd

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI