4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Regia nu mai furnizează căldură. Vezi care este programul de apă caldă

Nopţile călduroase din ultima perioada a dus la întreruperea furnizării energiei termice în apartamentele racordate la sistemul centralizat de la Regia Locală de Termoficare din Paşcani. Mai exact, de joi, 23 aprilie, RAGCL nu mai furnizează agent termic pentru încălzire deoarece temperaturile au crescut şi sunt îndeplinite condiţiile legale de oprire a căldurii în apartamente.

Cu excepţie a două Centrale Termice din Municipiu, 8 şi 10, care au program de furnizare a apei calde, la cerere, trei zile pe săptămână, celelalte blocuri vor avea apă caldă în fiecare zi, în intervalul orar 6.00 – 23.00.

Directorul tehnic, Sorin Năcuță atenţionează cetăţenii că instalaţiile vor rămâne încărcate cu apă pe întreagă perioadă a verii, iar cetăţenii sunt rugaţi să nu intervină neautorizat la instalații pentru a nu produce avarii sau inundaţii.

Pentru intervenţii diverse, păşcănenii trebuie să solicite instalatorii prin intermediul secretariatului sau dispeceratului RAGCL aceștia dând curs solicitării pentru intervenţii.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow