More

  Regia de termoficare a facut probe la cald. Scolile si gradinitile primesc caldura, caminele de nefamilisti, nu

  Array

  Incepand cu saptamana trecuta RAGCL Pascani a inceput furnizarea de agent termic in gradinitele si scolile din Pascani. Asta dupa ce pe intreg parcursul saptamanii trecute s-au facut probe la cald in aceste institutii.

  Chiar daca in mod normal, legislatia spune ca agentul termic trebuie furnizat cand temperatura de afara arata 10 grade C in termometre timp de 3 zile consecutiv, regia a inceput furnizarea si datorita cererilor venite in special din partea gradinitelor unde copii sunt mult mai sensibili.

  Caldura in scoli si gradinite nu este continua momentan ci 2 ore dimineata si 1 ora seara. Programul de furnizare continua pe parcursul acestei saptamani va fi modificat doar in cazul in care temperatura de afara va creste.

  Majoritatea caminelor de nefamilisti cu exceptia caminului de la Remar, nu vor primi caldura in aceasta iarna. Aici sunt datorii foarte mari si foarte multe persoane actionate in instanta. Regia doreste reducerea pierderilor debransandu-i pe cei rau platnici, de aceea in sedinta operativa de luni, au solicitat sprijinul Politiei Locale, pentru debransare acelor persoane.

  La caminele de nefamilisti P4 si C6 sunt 156 de bransati dintre care, aproximativ 100 au datorii foarte mari, cumuland suma de 186,426 ron.  La caminul ITP, sunt 106 apartamente care au acumulat datorii in total 86,133 ron.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp