1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Regia de termoficare a facut probe la cald. Scolile si gradinitile primesc caldura, caminele de nefamilisti, nu

Incepand cu saptamana trecuta RAGCL Pascani a inceput furnizarea de agent termic in gradinitele si scolile din Pascani. Asta dupa ce pe intreg parcursul saptamanii trecute s-au facut probe la cald in aceste institutii.

Chiar daca in mod normal, legislatia spune ca agentul termic trebuie furnizat cand temperatura de afara arata 10 grade C in termometre timp de 3 zile consecutiv, regia a inceput furnizarea si datorita cererilor venite in special din partea gradinitelor unde copii sunt mult mai sensibili.

Caldura in scoli si gradinite nu este continua momentan ci 2 ore dimineata si 1 ora seara. Programul de furnizare continua pe parcursul acestei saptamani va fi modificat doar in cazul in care temperatura de afara va creste.

Majoritatea caminelor de nefamilisti cu exceptia caminului de la Remar, nu vor primi caldura in aceasta iarna. Aici sunt datorii foarte mari si foarte multe persoane actionate in instanta. Regia doreste reducerea pierderilor debransandu-i pe cei rau platnici, de aceea in sedinta operativa de luni, au solicitat sprijinul Politiei Locale, pentru debransare acelor persoane.

La caminele de nefamilisti P4 si C6 sunt 156 de bransati dintre care, aproximativ 100 au datorii foarte mari, cumuland suma de 186,426 ron.  La caminul ITP, sunt 106 apartamente care au acumulat datorii in total 86,133 ron.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI