More

  Regia de termoficare a facut probe la cald. Scolile si gradinitile primesc caldura, caminele de nefamilisti, nu

  Array

  Incepand cu saptamana trecuta RAGCL Pascani a inceput furnizarea de agent termic in gradinitele si scolile din Pascani. Asta dupa ce pe intreg parcursul saptamanii trecute s-au facut probe la cald in aceste institutii.

  Chiar daca in mod normal, legislatia spune ca agentul termic trebuie furnizat cand temperatura de afara arata 10 grade C in termometre timp de 3 zile consecutiv, regia a inceput furnizarea si datorita cererilor venite in special din partea gradinitelor unde copii sunt mult mai sensibili.

  Caldura in scoli si gradinite nu este continua momentan ci 2 ore dimineata si 1 ora seara. Programul de furnizare continua pe parcursul acestei saptamani va fi modificat doar in cazul in care temperatura de afara va creste.

  Majoritatea caminelor de nefamilisti cu exceptia caminului de la Remar, nu vor primi caldura in aceasta iarna. Aici sunt datorii foarte mari si foarte multe persoane actionate in instanta. Regia doreste reducerea pierderilor debransandu-i pe cei rau platnici, de aceea in sedinta operativa de luni, au solicitat sprijinul Politiei Locale, pentru debransare acelor persoane.

  La caminele de nefamilisti P4 si C6 sunt 156 de bransati dintre care, aproximativ 100 au datorii foarte mari, cumuland suma de 186,426 ron.  La caminul ITP, sunt 106 apartamente care au acumulat datorii in total 86,133 ron.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  Petru Movilă, candidat PMP: 10 măsuri pentru un sistem de sănătate european (P)

  Partidul Mişcarea Populară a lansat un apel către toţi liderii politici din România pentru elaborarea şi adoptarea unui Pact Naţional pentru Sănătate. Pactul Național pentru...

  Un copil a gasit o bucata de craniu uman pe un camp din judetul Iasi

  Un copil din judetul Iasi a gasit pe un camp o bucata dintr-un craniu uman, astfel ca la fata locului s-au deplasat mai multe...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI