30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Reflexe comuniste la Spitalul CF Pascani. Noul manager a facut plangere impotriva unui ziarist si ii ameninta pe cei care o critica. Noi marturii ca Mihaela Amariei a fost numita illegal in functie

Atitudine dictatoriala la Spitalul CF Pascani. Noul manager al institutiei, contestat vehement de salariati, a luat o serie de masuri uluitoare privind dreptul de informare si opinie. Suparata ca presa locala a mediatizat recentul conflict de munca izbucnit pentru intarzaierea platii salariiilor dar si din cauza unor opinii critice exprimate, in mod public, mai ales de lidera de sindicat, cu privire la modul cum a fost organizat concursul de management, Mihaela Amariei a trecut la represarii.
Conform unui comunicat de presa trimis pe adresa redactiei nostre, pe motiv ca am fi prezentat puncte de vedere neautorizate, salariatii spitalului vor fi dati in judecata, daca, prin declaratiile pe care le fac vor aduce atingere imaginii sau intereselor unitatii iar ziaristii care vor intra in spital, fara acreditare, vor fi dati pe mana Politiei .
Mai mult, din acelasi comunicat de presa reiese ca managerul institutiei a depus o plangere la Politia Pascani impotriva jurnalistului Marius Parteni de la Actualitatea TV pe motiv ca a indraznit sa intre in spital pentru a sta de vorba cu salariatii care intrase in greva. Viceprimarul Vasile Axinte , membru in Consiliu de Administratie al Spitalului CF Pascani a criticat in termini duri atitudinea noului manager. El a spus ca Mihaela Amariei ar ocupa acesta functie in urma unor imprejurari controversate si ca el nu a semnat procesul verbal de numire a noului manager pe motiv ca sedinta ar fi avut loc la Bucuresti, nu la Pascani, asa cum ar fi fost normal.
In acelasi comunicat de presa se arata ca Spitalul CF Pascani are un nou purtator de cuvat. Este vorba despre directoarea economica, Cristina Coman, care va asigura relatia cu presa. Dar surpriza, nici acesta nu are voie sa vorbeasca cu presa decat atunci cand are chef managerul institutiei. Cel putin asa se intelege dupa ce astazi, unei echipe de la TV BIT i-a fost refuzat accesul in spital pentru a vorbi cu purtatoarea de cuvantm desi intalnirea fusese stabilita in prealabil iar jurnalistii aveau acreditarile la ei.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow