19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

REFERENDUMUL PNL LASĂ PASCANIUL FĂRĂ INVESTIŢII. ESTE IMPOTRIVA TA!

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

 

Liberalii pascaneni cauta solutii pentru a “drege busuiocul” in urma unei noi gafe de proportii. Dupa ce anul trecut Marius Pintilie i-a certat pe parinti si profesori pentru ca participau la festivitatile de deschidere ale noului an scolar, acum, consilierii PNL au propus organizarea unui referendum anti-investitii, exact in ziua alegerilor locale, pentru renuntarea la ARSACIS si opertorul Apa Vital, cu pretul pierderii celor 13 milioane de euro fonduri europene gratuite pentru reabilitarea retelelor de apa si canalizare.
Si de acesta data strategia a fost gresita iar efectele sunt devastatoare. Pascanenii, mai ales cei din suburbii vor investitii, nu referendum, iar electoratul de dreapta este din ce in ce mai confuz. In acelasi timp liberalii cu experienta au refuzat sa isi asume un astfel de demers si au facut un pas in spate.
Situatia este cu atat mai greu de explicat deoarece, in realitate, demersul consilierilor PNL nu are ca scop final organizarea unui referendum ci obtinerea de voturi prin specularea unei eventuale decizii a consilierilor PSD de respingere a proiectului de hotarare privind organizarea referendulmului.
Pentru a acoperi efectele negative liberalii isi asuma ca merite o serie de demersuri care nu au nici o legatura cu referendumul:
,, Primele efecte ale initiativei de a organiza un referendum pe tema apei si canalizarii: Apa Vital discuta posibilitatea de a incheia conventii individuale; Apa Vital se straduieste sa formuleze un plan concret de investitii , nu doar promisiuni”.
In realitate demersurile pentru incheierea de conventii individuale au fost demarcate la solicitarea BIT TV apoi la solicitarea Primariei Pascani, nu a PNL Mai mult investitiile pentru pascani nu sunt promisiuni ci documente concrete cuprinse in contractul de finantare asumat de Guvernul Romaniei iar acum se incerca actualizarea listelor cu necesarul de investitii puse la dispozitie de Primaria Pascani, la momemntul intocmirii proiectului, si prioritizarea lor.

MANIPULARE pnl

REFERENDUMUL PNL LASĂ PASCANIUL FĂRĂ INVESTIŢII!

– Pierdem 13 milioane de euro investiţii gratuite pentru extinderea şi repararea reţelelor apă şi canalizare;
– Păşcănenii din suburbii -fără apă şi canalizare, după 25 de ani de aşteptări;
– Rămânem fără operator de apă, preţul serviciilor nu va fi mai mic iar contractele de furnizare vor fi încheiate în aceleaşi condiţii – legale;
– Ne întoarcem la haos şi scandal, la pierderi uriaşe la apă, facturate cetăţenilor şi la furturile din banul public, la un serviciu controlat de politicieni;
– Liberalii păşcăneni nu vin cu soluţii concrete pentru a pune altceva mai bun în loc;
– Este un demers politic, pentru voturi, nu în interesul cetăţenilor, al liberalilor care vor să ajungă la putere;
– Marius Pintilie, la fel ca foştii primari Neculai Răţoi şi Grigore Craciunescu! Şi ei ne-au condamnat la sărăcie, şi ei au renunţat la investiţiile gratuite pentru apă şi canalizare.

REFERENDUMUL ANTI INVESTIŢII – ÎMPOTRIVA TA!

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI