23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Referendum pentru familie. MAI a lansat un spot intitulat „Tu votezi! MAI te informează”

Ministerul Afacerilor Interne a lansat un spot intitulat „Tu votezi! MAI te informează”, videoclip care conţine informaţii despre procedura de vot la referendumul de sâmbătă şi duminică.

Spotul video intitulat „Tu votezi! MAI te informează!” a fost postat pe pagina de internet a MAI, la secţiunea dedicată referendumului.

MAI enumeră în spotul lansat principalele prevederi legate de organizarea şi desfăşurarea referendumului, dar şi informaţii utile pentru cetăţeni în vederea participării la vot.

De asemenea, sunt prevăzute contravenţiile şi infracţiunile care ar putea apărea în procesul electoral.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 6 şi 7 octombrie. Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu „Da” sau „Nu”. Video aici.

Sursa Observator

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI