-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Reduceri la Trenurile zăpezii

Reduceri la Trenurile zăpezii

Dacă nu ați ajuns până acum la munte și aveți în plan o vacanță, CFR Călători vine cu oferte irezistibile. Astfel până la finalul lunii februarie doritorii care vor să meargă cu trenul la Vatra Dornei sau Brașov pot beneficia și de 56% de reducere cu Trenurile zăpezii.

Vești bune pentru călători! În perioada 01 ianuarie – 28 februarie 2018, mergeți în vacanță cu Trenurile Zăpezii 2018.

Compania Națională de Căi Ferate (CFR) oferă, timp de două luni, până la 56% reducere cu Trenurile Zăpezii 2018. Ce trebuie să știți dacă veți călători cu trenul:

– 25% Reducere, de luni până joi, pentru călătoriile cu plecare sau sosire într-una din stațiile de pe ruta Sinaia – Brașov

– 25% Reducere, de luni până joi, pentru călătoriile cu plecare sau sosire într-una din stațiile Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Oferta „Reduceri de weekend pentru Valea Prahovei” este perfectă pentru călătorii interesați de mersul trenurilor. Aceasta se va prelungi, cu reduceri cuprinse între 31% – 56%, și în zilele de luni – joi între stațiile de pe ruta Sinaia – Brașov și retur.

Aceste reduceri se acordă la trenurile InterRegio, clasa a 2-a și se aplică la tariful de transport preț întreg și copil.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow