23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Recunoaştere naţională pentru Liceul „M. Costin” Pașcani

Recunoaştere naţională pentru o şcoală din Paşcani din partea unei Universităţi de prestigiu din România. Este vorba despre Liceul Teoretic „Miron Costin” care a primit la deschiderea anului universitar o diplomă de excelenţă din partea fostului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu ca semn de preţuire pentru că, o elevă a liceului a obţinut media 10 la admiterea la Facultate de Inginerie Aerospaţială.

apostol carmen si larisa pristavu

Larisa Pristavu este eleva de 10 a Universităţii Politehnică din Bucurersti. Ieri, 1 octombrie, la deschiderea anului universitar, directorul şcolii unde a învăţat tânăra, profesorul Carmen Apostol a fost invitată pentru a primi distincţia ca semn al preţuirii generaţiilor de profesori care înalță ţara prin educaţie.

Larisa a primit, la rândul ei, o diplomă pentru rezultatele profesionale obţinute la examenul de admitre şi cu speranţa confirmărilor viitoare.

Larisa Pristavu a fost şefă de promoţie a Liceului pe anul 2015 la terminarea studiilor liceale. Tânăra a învăţat la Liceul „Miron Costin” din clasa întâi. Pentru a urma cursurile la Facultatea de Inginerie Aerospaţială din cadrul Universităţii Politehnică Bucureşti a dat două examene pe care le-a trecut cu brio, cu media 10.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow