More

  Rectificări de buget, aprobări proiecte și regulamente, dar și rapoarte de activitate vor fi dezbătute la sfârșitul acestei lunii

  Array

  Rectificări de buget, aprobări proiecte și regulamente, dar și rapoarte de activitate vor fi dezbătute la sfârșitul acestei lunii. Vezi ordinea de zi.

  Ordinea de zi

  RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA DESFASURATA DE SERVICIUL POLITIE LOCALA IN ANUL 2013 – raportor –sef Serviciu Politie Locala

  RAPORTUL ADMINISTRATORILOR S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. PASCANI PE ANUL 2013 – raportor –Presedinte Consiliu de Administratie al SC CLP ECO Salubritate SA pascani

  RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA DESFASURATA DE CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PASCANI IN ANUL 2013 – raportor – directorul C.S.M.  Pascani

  RAPORT privind modul de administrare si incheiere a contractelor de concesiune avand ca obiect pajistile, proprietate privata a municipiului Pascani – raportor – Viceprimarul municipiului Pascani

  PROIECT DE HOTARARE prin care se ia act de demisia consilierului local IONITA IOAN si vacantarea mandatului de consilier local – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind declararea unitatii de locuit nr. 10, situata in blocul B01, str. Gradinitei nr. 20, municipiul Pascani, judetul Iasi ca locuinta de necesitate si repartizarea acesteia – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea zonei strada Stefan cel Mare(intre Piata Casei de Cultura „MIHAIL SADOVEANU” Pascani si Posta Deal-sensul de circulatie din partea dreapta) ca zona pietonala in Municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind transmiterea in administrare a mijlocului fix-autobuz Mercedes – Benz 0814D, aflat in proprietatea privata a Unitatii Administrativ-Teritoriale Pascani si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Pascani, catre Clubul Sportiv Municipal Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea proiectului Protocolului incheiat intre S.C. APAVITAL S.A. Iasi si Unitatea Administrativ – teritoriala Municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului de management, a caietului de obiective in vederea organizarii concursului la Casa Municipala de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani si a comisiilor de concurs si de solutionare a contestatiilor – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Spitalului Municipiului de Urgenta Pascani ca urmare a modificarilor a structurii organizatorice conform HCL nr. 210/2013– initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind modificarea statului de functii al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp