19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Rectificări de buget, aprobări proiecte și regulamente, dar și rapoarte de activitate vor fi dezbătute la sfârșitul acestei lunii

Ultimele știri

Rectificări de buget, aprobări proiecte și regulamente, dar și rapoarte de activitate vor fi dezbătute la sfârșitul acestei lunii. Vezi ordinea de zi.

Ordinea de zi

RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA DESFASURATA DE SERVICIUL POLITIE LOCALA IN ANUL 2013 – raportor –sef Serviciu Politie Locala

RAPORTUL ADMINISTRATORILOR S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. PASCANI PE ANUL 2013 – raportor –Presedinte Consiliu de Administratie al SC CLP ECO Salubritate SA pascani

RAPORT PRIVIND ACTIVITATEA DESFASURATA DE CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PASCANI IN ANUL 2013 – raportor – directorul C.S.M.  Pascani

RAPORT privind modul de administrare si incheiere a contractelor de concesiune avand ca obiect pajistile, proprietate privata a municipiului Pascani – raportor – Viceprimarul municipiului Pascani

PROIECT DE HOTARARE prin care se ia act de demisia consilierului local IONITA IOAN si vacantarea mandatului de consilier local – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind declararea unitatii de locuit nr. 10, situata in blocul B01, str. Gradinitei nr. 20, municipiul Pascani, judetul Iasi ca locuinta de necesitate si repartizarea acesteia – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea zonei strada Stefan cel Mare(intre Piata Casei de Cultura „MIHAIL SADOVEANU” Pascani si Posta Deal-sensul de circulatie din partea dreapta) ca zona pietonala in Municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind transmiterea in administrare a mijlocului fix-autobuz Mercedes – Benz 0814D, aflat in proprietatea privata a Unitatii Administrativ-Teritoriale Pascani si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Pascani, catre Clubul Sportiv Municipal Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea proiectului Protocolului incheiat intre S.C. APAVITAL S.A. Iasi si Unitatea Administrativ – teritoriala Municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului de management, a caietului de obiective in vederea organizarii concursului la Casa Municipala de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani si a comisiilor de concurs si de solutionare a contestatiilor – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Spitalului Municipiului de Urgenta Pascani ca urmare a modificarilor a structurii organizatorice conform HCL nr. 210/2013– initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea statului de functii al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii pe anul 2014 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.5 ° C
20.1 °
18.9 °
67 %
2.1kmh
29 %
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °
vin
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI