More

  Recrutare de personal! Locuri de muncă în primării, școli și spitale din județ. 7 la Harlau

  Array

  Instituţiile publice din judeţ au anunţat noi concursuri pentru recrutarea de personal. Potrivit portalului posturi.gov.ro, locuri de muncă sunt disponibile în domenii precum administraţie locală, sănătate şi sistemul de învăţământ.

  În mediul administrativ, printre angajatori se numără şase primării din localităţile Hârlău (doi muncitori şi un paznic), Erbiceni (un inspector debutant), Bivolari (un mecanic), Dagâţa (un inspector debutant), Gropniţa (un şef al serviciului de voluntari pentru situaţii de urgenţă) şi Dumeşti (un consilier şi un şef al serviciului de voluntari pentru situaţii de urgenţă).

  În acelaşi timp, alte joburi în administraţia locală sunt disponibile la Direcţia de Asistenţă Comunitară (un asistent social practicant), la Exploatarea Complexă Stânca – Costeşti Iaşi (doi mecanici utilaje) şi la Unitatea Militară 02534 (trei asistenţi medicali şi un magaziner).

  În sistemul de învăţământ, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ a scos la concurs patru posturi de bibliotecar, unul de administrator de patrimoniu, unul de instalator sanitar şi unul de secretar şef.

  Alte instituţii care recrutează personal sunt Biblioteca Centrală Universitară (un bibliotecar), Grădiniţa „Sf. Sava“ (două îngrijitoare), Şcoala Gimnazială din Andrieşeni (un şofer), Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“ din Hârlău (un secretar şcoală, un analist programator, un muncitor întreţinere şi un îngrijitor) şi Universitatea „Al.I.Cuza“ (un secretar şef universitate).
  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  STS: Peste 300.000 de persoane programate pentru vaccinare anti-COVID în etapa a ll-a

  Peste 300.000 de persoane s-au programat pentru vaccinare anti-COVID în etapa a ll-a până luni, la ora 15:30, mai mult de jumătate fiind adulţi...

  Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile

  Persoanele care sosesc în România din zone de risc nu mai trebuie să stea în carantină dacă au primit a doua doză de vaccin...

  Primăria Hălăucești dotează elevii cu tablete luate pe fonduri europene

  După Tătăruşi şi Lespezi, care, la fel ca municipiul Iaşi, n-au mai aşteptat tabletele promise de guvern şi au alocat bani din bugetele proprii,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI