More

  Recordul unui teribilist din Moțca: zece infracțiuni într-o zi

  Array

  Record de infractiuni pentru un tanar din comuna Motca. Barbatul a provocat un scandal in urma caruia este cercetat pentru zece incalcari ale legii. Procurorii au decis sa il puna pe localnic sub control judiciar.

  Il cheama Siminica Hutu are 25 ani si este din satul Boureni. A reusit sa ii uimeasca pe oamenii legii, dupa ce la inceputul saptamanii trecute a provocat un scandal imens in localitate. Dupa ce a baut la un bar, a lovit cateva persoane, a amenintat cativa sateni si aproape ca a distrus un gard. Apoi a intrat fara drept in curtea unui vecin si i-a taiat doi iepuri. Politistii l-au prezentat pe tanar in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva, insa a fost respinsa.

  Acum tanarul teribilist trebuie să respecte mai multe obligaţii, printre care cea de a se prezenta la poliţie conform programului de supraveghere, la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, dar şi de a informa dacă îşi schimbă locuinţa.

  În cazul încălcării acestor obligaţii, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu arestarea .

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp