0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Recomandări pentru un Paşte în siguranţă

Sute de politisti din Pascani, Targu Frumos si Harlau vor fi in strada de sarbatori pentru a asigura linistea si ordinea atat in noaptea de Inviere cat si in zilele de Paste. Pentru ca sarbatorile sa ramana doar un prilej de bucurie, politistii pascaneni ofera cateva recomandari tuturor celor care vor petrece zilele urmatoare. In primul rand, mare atentie la cumparaturi.

De asemenea, aveti mare grija unde va parcati masinile. Nu lasati bunuri la vedere si nu uitati niciodata sa incuiati autoturismul. Acelasi lucru este valabil si pentru locuinte, iar daca stati la bloc, nu dati drumul la usa persoanelor necunoscute care suna la interfon.

Si conducatorii auto trebuie sa fie atenti in aceasta perioada. Chiar daca sunt sarbatorile pascale, politistii rutieri vor actiona pe mai multe rute din Pascani si comunele alaturate. Asadar nu va urcati bauti la volan.

Pentru ca totul sa fie in regula in noaptea de Inviere, pompierii vor verifica in aceasta perioada bisericile. Aprinderea lumanarilor se va face doar in locuri stabilite si amenajate, iar permanent vor fi supravegheate de o persoana.

Si politistii locali vor lucra in aceasta perioada in trei ture, 24 de ore din 24. In noaptea de sambata spre duminica vor fi in preajma bisericilor, in special la cimitirul din zona Deal dar si la “Sfanta Vineri” de langa piata din Vale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow