11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Reclamaţiile trăsnite ale moldovenilor

În 2014, s-au primit sesizări legate de biserică, satanişti, ouă furate din cuibar şi o soacră murdară * majoritatea plângerilor nu pot fi rezolvate de comisarii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor

Comisarii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului primesc aproape zilnic reclamaţii. Dacă unele plângeri sunt întemeiate, foarte mult sunt mai mult decât hazlii, sunt aproape stranii.
Biserica reclamată de două ori
Pentru prima dată în 25 de ani, la Botoşani, feţele bisericeşti au fost reclamate la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OJPC). Un preot de la o biserică din centrul oraşului a fost pârât că slujba este difuzată la volum maxim în boxele exterioare şi că locatarii din jur sunt deranjaţi. Un alt preot a fost reclamat că face “învârteli” cu lumânările de ceară de la pangar. „Botoşăneanul a spus că preotul refoloseşte lumânările, dar cantitatea de ceară este mai mică decât cea prevăzută şi, mai ales, pentru preţul cerut la pangar”, a spus Mirel Rogalschi, şeful OJPC.
Soacra murdară reclamată de ginere
Cea mai ciudată reclamaţie primită de comisarii de la OJPC Botoşani a venit din partea unui bărbat din mediul rural, care s-a plâns că mama soţiei lui este murdară şi riscă să-l îmbolnăvească. „Omul a precizat că femeia nu se spală pe mâini, nu-şi face igiena şi nici nu spală ugerul când mulge vaca. Botoşăneanul a spus clar că laptele este murdar şi din cauza soacrei se poate îmbolnăvi”, a spus Rogalschi. Dacă în cazul preoţilor, comisarii de la OJPC au apelat la Protopopiatul Botoşani, la bărbatul cu soacra murdară nu au putut decât să înregistreze plângerea.

Continuare pe Evenimentul

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow