More

  Reclamații la audiențe: Străzi fără lumină, la Pașcani

  Array

  Sătui să stea pe întuneric tot mai mulţi păşcăneni se prezintă la audienţele săptămânale pentru a cere administraţiei locale înlocuirea lămpilor defecte de la iluminatul public precum şi extinderea reţelei electrice. Numai astăzi au venit la sediul administraţiei locale trei persoane cu astfel de probleme.

  În această situaţie este Monica Enea din Boșteni. Păşcăneancă a cerut administratorului public Gică Zanet, cel care a ţinut astăzi audienţele să aibă în vedere înlocuirea lămpii de iluminat din centrul suburbiei deoarece este defectă de câteva săptămâni, iar noaptea este beznă.

  Un alt păşcănean care a cerut extinderea retelor electrice este Costel Giurgiuveanu. Bărbatului şi-a construit casă pe strada Mălini din municipiu, iar de 6 ani de când s-a mutat stă fără lumina deoarece cel mai apropiat stâlp se află la 200 metri.

  Reprezentanţii administraţiei locale i-au transmis bărbatului că pentru a ajunge cu extinderea reţelelor electrice în acea zonă trebuie făcut întâi un post de transformare în valoare de aproximativ 700 mii lei pentru că cel existent nu face faţă unui număr mai mare de consumatori.

  O veste bună cu privire la extinderea reţelelor electrice a primit un păşcănean de pe Henri Coandă. După ani de zile în care a tot aşteptat că lumina să ajungă în zona unde locuieşte, bărbatului i s-a transmis că în următoarea perioadă se vor face investiţii pentru extinderea iluminatului, iar până la sfârşitul anului va avea lumină.

  Menţionăm că la audienţele de astăzi ţinute de administratorul public Gică Zanet s-au înscris 12 persoane însă s-au prezentat doar 9. Cele mai multe cereri, cinci la număr au fost pentru eliberarea titlului de proprietate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI