More

  Reclamaţii între pieţari din cauza sărăciei

  Array

  Vanzarile tot mai mici ii fac pe comerciantii pascaneni din piete sa se certe intre ei. Au inceput sa apara si reclamatiile la autoritatile locale pentru ca fiecare client sau ban castigat conteaza in lupta pentru supravietuire.

  piete

  Unul dintre ei a venit astazi la audiente pentru a-l para pe vecinul sau ca ocupa mai mult spatiu din domeniul public fara sa plateasca. Gelu Costachescu s-a plans viceprimarului ca patronii de la un chiosc de legume si fructe, isi intind marfa pe o suprafata de cativa metri patrati in afara spatiului ocupat legal.

  In replica, reclamata spune ca ea plateste si pentru spatiul din afara chioscului. Totodata, ea sustine ca din cauza vanzarilor foarte scazute, s-a starnit invidie printre comercianti. Vasile Acsinte a precizat ca pietarii care ocupa ilegal anumite spatii vor fi amendati.

  Gelu Costachescu s-a plans si de chiria foarte mare. In fiecare luna, plateste circa 1.200 lei pentru un spatiu de 35 mp. A cerut administratiei locale sa reduca acest pret, daca nu se vede nevoit sa intrerupa activitatea. La fel cum au facut si alti vanzatori in ultima perioada.

  Reporterii TV BIT au incercat sa vorbeasca si cu seful pietei, Mihai Raicu, despre aceasta situatie. Insa administratorul a refuzat sa ofere orice comentariu. A pasat responsabilitatea la purtatorul de cuvant al Primariei Pascani.

  mihai raicu

  Mentionam ca in prezent chiria in pietele pascanene este de circa 29 lei pe metru patrat pe luna.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Guvernul extinde campania de vaccinare. Care sunt noile categorii de persoane incluse în etapa a doua

  Executivul se reuneşte miercuri în şedinţă, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre pentru modificarea Strategiei de...

  Florin Cîţu, despre redeschiderea şcolilor: „Decizia se va lua pe 2 februarie”

  Decizia privind începerea şcolii ar putea fi luată pe 2 februarie, a anunţat premierul Florin Cîţu, iar dacă lucrurile vor merge bine, cel mai...

  Cum ratează profesorii vaccinarea în prima fază

  Ministerul Educaţiei a transmis inspectoratelor şcolare că fiecare unitate de învăţământ preuniversitar trebuie să desemneze o persoană pentru înregistrarea profesorilor şi personalului angajat pe...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI