9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Reclamatie de consum de droguri la Pascani

- Advertisement -

Un cetatean din municipiul Pascani a cerut ajutorul presei locale pentru a stopa posibilul consum de droguri din caminul de nefamilisti din zona Deal. Conform unui mesaj trimis pe adresa redactiei, persoana respectiva precizeaza urmatoarele:

 „Se vand droguri –  etonobotanice la caminul de nefamilisti in Deal. A fumat un amic si era sa moara luati masuri, va rog, (…) sa vada parintii (…). O persoana de etnie roma cu un BMW este cea care vinde”.

Reporterii BIT TV au cerut un punct de vedere despre situatia semnalata de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, insa nu ar fi nici o sesizare depusa la sediul politiei muncipale din Pascani in legatura cu acest aspect.

Ce puteti face daca ati fost vazut ca se vand droguri sau stiti pe cineva care consuma? Sa sunati de urgenta la 112 sau sa anuntati aceste lucruri la cea mai apropiata sectie de politie.

Totodata, reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Iasi ii indeamna pe cei care vad persoane aflate sub efectul drogurilor sa cheme de urgenta o ambulanta, pentru ca ajutorul medical este primordial.

Pentru ca adolescentii pot cadea mai usor in capcana consumului de droguri, specialistii recomanda parintilor sa fie mai atenti la comportamentul lor, sa le fie aproape, sa comunice si sa petreaca mai mult timp cu copiii lor .

Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Iasi desfasoara activitati multiple de informare si prevenire legate de consumul acestor substante.

Cei care vor sa discute cu specialistii din cadrul centrului de la Iasi, pot suna la numarul de telefon 0232.217.999, de luni pana vineri intre orele 8-16. Totodata, mai multe informatii se gasesc pe site-ul http://www.anagov.ro.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow