2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Rechizitoriul groazei: Cum şi-a împins mama copilaşul spre moarte

Ancheta micuţului de cinci ani ucis în bătaie de concubinul unei mame denaturate îţi face pur şi simplu părul măciucă. Rechizitoriul a fost finalizat de procurori, care au trimis în judecată atât agresorul cât şi pe femeie
Un caz care-ţi face părul măciucă a fost finalizat la finele săptămânii trecute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. Aceştia l-au trimis în judecată pe Ionel Maxim Totoi, de 26 de ani, acuzat de omor deosebit de grav, dar şi pe concubina acestuia, Elena Ciocă, de 34 de ani. Femeia este acuzată că a tolerat comportamentul huliganic al iubitului ei, ba chiar a încercat să-i ia apărarea acestuia după ce i-a aplicat copilului ei o bătaie ce avea să-i provoace decesul.

Copilaş de 5 ani bătut cu picioarele în cap

Potrivit rechizitoriului, Totoi şi Elena Ciocă au început să trăiască în concubinaj din vara anului 2012, deşi femeia nu era încă divorţată la acea vreme de soţul ei. Bărbatul era proaspăt ieşit din puşcărie iar cei doi, împreună cu fiii inculpatei, au trăit mai bine de un an în locuinţa părinţilor Elenei Ciocă dintr-un sat din judeţul Vaslui. În tot acel timp, Totoi i-a bătut frecvent atât pe cei doi copii ai iubitei sale, cât şi pe părinţii acesteia. În luna iulie, bătrânii, sătui de agresiunile suferite, au decis să-l de afară pe Totoi, care a luat-o pe concubină şi pe copii şi s-au mutat în comuna ieşeană Bălţaţi.

Pe 28 iulie, bărbatul a fost chemat la Poliţie din Târgu Frumos, fiind suspect într-un caz de viol. Mărturie în acest sens depusese chiar sora sa, iar pentru a se răzbuna pe aceasta imediat după ce a ieşit de la Poliţie Totoi a mers la aceasta şi i-a pus cuţitul la gât copilului femeii. Ulterior, ajunge acasă şi îl bate crunt cu o curea pe Felix, băiatul mai mare al Elenei Ciocă, în vârstă de 7 ani. A doua zi, agresorul îl duce pe Felix şi pe fratele său Andrei (5 ani) la tuns. În tot acest timp, Totoi consumă băuturi alcoolice. După ce ajunge acasă, fără niciun motiv, huliganul îl ia pe Andrei şi îl duce în bucătărie, acolo unde îl bate cu picioarele în cap până ce îl lasă inconştient. La scenă a asistat, spun procurorii, atât mama copilului cât şi fratele mai mare al acestuia.

Continuare pe Ziarul de Iasi

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow