More

  Receptie la Casa de Cultura, la doi ani dupa ce a fost data in folosita

  Array

  A inceput receptia lucrarilor de reabilitare la Casa de Cultura, dupa mai bine de doi ani de zile de cand a fost data in folosinta. Astazi echipa de receptie formata din 7 membri, sub conducerea viceprimarului Vasile Axinte, a verificat modul de executare a investitiei in valoare de peste 28 de miliarde de lei vechi, din care 15 miliarde, finantare nerambursabila din partea Guvernului Elvetiei iar restul de la bugetul local.

  Asa cum era de asteptat, au fost gasite nuemroase nereguli care ar urma sa fie rezolvate de constructor in cel mult doua luni de zile. Mai exact in zona centralei trebuie montata o usa rezistenta la foc si trebuie refacuta hidroizolatia de la subsol. Nici statia de tratare a aerului si pentru aerisirea salii de spectacole nu mai functioneaza ,la fel ca si instalatia de incalzire. Mai mult sun probleme si cu instalatiile electrice si cele de iluminat. Membrii comisieii cred ca reparatiile ar costa cca 200 de milioane de lei vechi insa este posibil ca nota de plata sa fie cu mult mai mare.
  Mentionam ca receptia este facuta la cererea constructorului care doreste sa isi retraga garantia de buna executie, de 5% din valoarea lucrarilor, nu la initiativa Primariei.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet