15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Receptie la Casa de Cultura, la doi ani dupa ce a fost data in folosita

A inceput receptia lucrarilor de reabilitare la Casa de Cultura, dupa mai bine de doi ani de zile de cand a fost data in folosinta. Astazi echipa de receptie formata din 7 membri, sub conducerea viceprimarului Vasile Axinte, a verificat modul de executare a investitiei in valoare de peste 28 de miliarde de lei vechi, din care 15 miliarde, finantare nerambursabila din partea Guvernului Elvetiei iar restul de la bugetul local.

Asa cum era de asteptat, au fost gasite nuemroase nereguli care ar urma sa fie rezolvate de constructor in cel mult doua luni de zile. Mai exact in zona centralei trebuie montata o usa rezistenta la foc si trebuie refacuta hidroizolatia de la subsol. Nici statia de tratare a aerului si pentru aerisirea salii de spectacole nu mai functioneaza ,la fel ca si instalatia de incalzire. Mai mult sun probleme si cu instalatiile electrice si cele de iluminat. Membrii comisieii cred ca reparatiile ar costa cca 200 de milioane de lei vechi insa este posibil ca nota de plata sa fie cu mult mai mare.
Mentionam ca receptia este facuta la cererea constructorului care doreste sa isi retraga garantia de buna executie, de 5% din valoarea lucrarilor, nu la initiativa Primariei.

Orizont.info

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...