1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Reacțiile călătorilor după majorarea prețului biletelor de autobuz: Ați mâncat covrigul copiilor! VIDEO

Val de nemultumiri din partea navetistilor din suburbiile orasului. De la inceputul lunii decembrie, acestia sunt nevoiti sa scoata din buzunar 5 lei pentru un traseu dus – intors, asta dupa ce majoritatea consilierilor locali au votat scumpirea biletelor pentru transportul public in comun din Municipiul Pascani. Efectul scumpirii biletelor a fost resimtit imediat de cei care fac naveta la serviciu sau la scoala.

navetisti 1

Astazi la amiaza, 10 decembrie, una din statiile de autobuz din Pascani era plina de navetisti – elevi, muncitori sau pensionari, care stateau si asteptau cursa si se scormoneau in buzunare pentru a scoate 2 lei si 50 de bani sa-si plateasca calatoria pana acasa.

navetisti 2

Cetatenii sunt foarte nemultumiti de votul alesilor locali. Mai mult, o fetita de 8 ani a povestit ca in urma acestei majorari a ramas fara bani de buzunar. Ea a spus ca primeste de la parinti 5 lei pe zi, din care 4 lei erau cheltuiti pana acum pentru biletele de autobuz, iar restul pentru a-si cumpara un covrig. Acum, toti banii se duc pentru plata transportului pana la scoala si inapoi.

 

navetisti 3

Aceleasi nemultumiri le regasim in randul tuturor navetistilor si asta deoarece ultima majorare de pret a biletelor de calatorie este greu de suportat. Reporterii TV BIT au stat de vorba cu ei in cursa de la ora 12.00 pe traseul Pascani – Sodomeni si inapoi.

navetisti 4

Prezenta jurnalistilor in autobuz a dus la cresterea incasarilor pentru RAGCL pe acesta cursa. Calatorii au povestit ca de obicei soferul autobuzului nu le da bilet in schimbul banilor primiti.
Astazi, toata lumea a primit bilete de calatorie.

navestisti 5

Edilul pascanenan sustine ca majorarea pretului la transportul in comun era neaparat necesara din cauza cresterii preturilor la combustibil. El a mai spus ca familiile cu probleme sociale ar putea beneficia de subventii pentru transportul in comun sau chiar ajutoare sociale, si a facut apel la cei in cauza sa depuna cate o cerere la Primarie.


ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow