17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Reactia USR Pașcani după alegerile parlamentare. Parlamentarii noștri sunt garanția luptei pentru o Românie fără hoție

Conducerea USR Plus Pașcani mulțumește alegătorilor pentru susținerea și voturile de  la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Alianța a reușit sa obțină la nivelul județului Iași trei deputați și doi senatori. Conform unui comunicat de presa principalele lor obiective vor fi investițiile în infrastructura și sănătate și vor garanta lupta pentru  o Românie fără hoție

“Aliana USR-PLUS Pacani mulțumește tuturor celor care ne-au votat reprezentanii pentru Parlamentul României, la alegerile din 6 decembrie 2020. Votul vostru ne onoreaz i ne responsabilizeaz pe viitor. 

Alianța USR-PLUS Iași are printre principalele obiective dezvoltarea regiunii noastre i, de aceea,  cei 3 deputai i 2 senatori de Iai ai Alianei vor avea mandatul ferm de a lupta pentru recuperarea decalajelor economice dintre judetul nostru precum și  Regiunea Moldova și restul țării, dar mai ales în privința investițiilor mari în infrastructură rutieră și sănătate. 

Totodată, parlamentarii noștri sunt garanția luptei pentru o Românie fără hoție, pentru o justiție care sa servească cetățeanul plătitor de taxe și impozite și nu grupuri de interese.

Cred că este un rezultat ce ne obligă să accelerăm dezvoltarea  organizației locale, să ne facem vocea și mai bine auzită. 

Pașcani a fost condus decenii la rând de aceleași partide vechi și pășcănenii abia acum incep să creadă că există alternativa USRPLUS in administratie.” Se arata în comunicatul USR Pașcani. 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow