17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

RCS&RDS anunţă o schimbare importantă pentru toţi clienţii de la 1 ianuarie

Compania RCS&RDS va avea în ofertă, începând de anul viitor, doar două tipuri de abonamente, unul de cablu analogic, la un preţ de 25/ lei pe lună, şi un altul de cablu digital, care va costa 29 de lei/ lună.

În pachetul analogic, numărul de programe TV şi preţul nu sunt modificate faţă de cel la care au acces clienţii companiei în prezent.

De la 1 ianuarie 2013, pachetul Extra Digital, care în prezent are 87 de programe, va fi înlocuit de un alt pachet Digital, care va avea 100 de programe. “Pachetul Digital poate fi completat cu opţiunea Adult, în valoare lunară de 1 leu, opţiune care conţine canale pentru adulţi. Compania oferă primul echipament SD pentru recepţie digitală în custodie”, se arată într-un comunicat transmis de RCS&RDS.

Clienţii RCS&RDS care au în prezent pachetul Bază Digital, la un tarif de 25 de lei pe lună, nu vor fi obligaţi să treacă de la 1 ianuarie la noul pachet cu 4 lei mai scump, ci îşi vor păstra oferta curentă.

De cealaltă parte, clienţii care au în prezent pachetul Extra Digital vor trece la pachetul nou din luna decembrie, pentru care vor plăti un tarif mai mic cu 2 lei, de 30 de lei pe lună.

Sursa Gandul

Alte articole