1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Razie la Târgu-Frumos. Au fost verificaţi cei care muncesc la negru

Duba PolitieLa data de 03.10.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos, în colaborare cu lucrători din cadrul I.J.J. Iaşi şi I.T.M. Iaşi, au acţionat pe raza de competenţă, având ca obiective principale menţinerea climatului de ordine publică, prevenirea şi combaterea comerţului ilegal stradal, precum şi combaterea faptelor privind munca la negru, a faptelor privind regulile de protecţie a muncii, iar poliţiştii rutieri au acţionat pe DE583, DJ282E şi DC94, pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea de către conducătorii de vehicule a normelor rutiere la trecerile la nivel cu calea ferată, cât şi alte cazuri de indisciplină rutieră, ocazie cu care s-au obţinut următoarele rezultate:

– agenţi economici verificaţi – 4;
– persoane legitimate – 53;
– autovehicule controlate – 34;
– sancţiuni aplicate – 43;
– valoare contravenţii – 6060 lei;
– permise reţinute -1;

1. A fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 conducătorul unui autoturism, C. Ion, de 55 de ani, din Podu Iloaiei, judeţul Iaşi, care nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP la trecerea la nivel cu calea ferată amplasat ă pe DC 94, pe raza localităţii Prigoreni.

2. A fost efectuat un control la o societate comercială din Târgu Frumos, ocazie cu care s-a constatat că nu erau respectate normele privind securitatea muncii. Verificările vor fi continuate de reprezentanţii I.T.M. urmând a se dispune măsuri legale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow