More

  Razie la Pascani. Amenzi pentru injuraturi si centura de siguranta

  Array

   

  La data de 28 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani şi ai Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea infracţionalităţii stradale în special a furturilor din autoturisme şi din societăţi comerciale, prevenirea faptelor ilicite de comerţ, prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

  Au fost vizate 8 zone de acţiune. Au fost legitimate 128 de persoane şi verificate 107 autovehicule. Au fost verificaţi 29 de agenţi economici.

  Au fostaplicate 119 sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 conform Legii nr. 12/1990, 56 conform Legii nr. 61/1991, 46 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.

  Au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 52.115 lei.
  Exemple:

  1. Doibărbaţi, de 37 ani şi 49 ani, ambii din Paşcani au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 300 lei, conform Legii 61/1991, pt. adresarea de injurii unui bărbat, din com. Moţca.

  2. A fost sanctionat conform O.U.G. 195/2002, un bărbat, de 61 ani, din mun. Paşcani, întrucât a condus o autoutilitară pe DN2 E85, în localitatea Moţca, fără a purta centura de siguranţă şi nu a asigurat încărcătura de balast cu prelată.

   

   

  Buletin de presa IPJ Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet