More

  Razie la Hîrlău: Peste 40 de amendați în câteva ore. Amenzi de 600 de lei pentru scandal

  Array

  La data de 20 iunie 2015, între orele 18.00-24.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală arondată au organizat o acțiune pe linia prevenirii comiterii de fapte cu violență în zona barurilor și discotecilor din zona de competență, a furturilor, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

  Au fost vizate 12 zone de acțiune, au fost controlate 15 unități comerciale și 85 autovehicule. Au fost legitimate 132 de persoane. Au fost aplicate 41 sancțiuni contravenționale, dintre care 20 la Legea 61 per 1991, 16 la OUG 195 per 2002, 2 la Legea 12 și 3 pt. alte abateri, în valoare 12.961 lei. Pe parcursul acțiunii nu au fost constatate incidente deosebite.

  Exemple:

  La data de 20 iunie a.c., la ora 22.15, a fost depistat un bărbat de 45 ani, în timp ce conducea un auto pe raza localității Cotnari fără a purta centura de siguranță. A fost sancționat cu amendă în valoare de 195 lei.

  Au fost sancționați doi bărbați cu amendă de 600 lei fiecare, întrucât, aflându-se într-o livadă din com. Ceplenița au adresat injurii unui bărbat, tulburând ordinea publică.

  A fost depistat un bărbat de 35 ani, în timp ce conducea un auto pe DE 583, în localitatea Maxut, cu 75 km pe oră, pe un sector de drum limitat la 50 km pe oră. A fost sancționat cu amendă în valoare de 390 lei și 3 puncte de penalizare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI