-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Razie în traficul rutier din comunele apropiate Pașcaniului. 50 de mașini controlate

Politistii rutieri au organizat razie in comunele din apropierea Pașcaniului. In urma verificarilor, au fost controale zeci de masini si au fost date 30 de amenzi. 

În cursul zilei de 03.12.2022, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Ruginoasa, împreună cu Biroul Rutier Paşcani, au acţionat pe raza de competenţă, în scopul menţinerii ordinii şi liniştii publice, prevenirii infracţiunilor comise cu violenţă, verificarea respectării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.
În cadrul acţiunii au fost legitimate peste 60 de persoane, 50 de autovehicule au fost controlate şi au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4500 de lei. Totodată a fost retras un certificat de înmatriculare.
Spre exemplu, o femeie de 53 de ani, din jud. Neamţ, a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei A.I. Cuza, jud. Iaşi, având ITP expirat din data de 20.11.2022. A fost sancţionată contravenţional şi i-a fost retras certificatul de înmatriculare” se arata intr-un comunicat de presa trimis de IPJ Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow