spot_img
More

  Razie cu mascaţi în piaţa din Târgu Frumos

  Array

  Razie in forta a agentilor de politie impreuna un luptatorii SAS, in Piata Agroalimentara din Targu-Frumos. In aceasta dimineata, 25 aprilie a.c., organele judiciare au organizat un control pentru prevenirea si depistarea actelor ilicite de comert, depistarea persoanelor urmarite si a produselor de contrabanda. Au participat peste 70 de persoane printre care politistii din Targu-Frumos si Iasi, reprezentanti al Garzii Financiare, ai Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi si Directiei Sanitar Veterinara Iasi.

  La intrarea in piata, luptatorii SAS impreuna cu agentii de politie identificau persoanele suspecte, in timp ce politistii rutieri opreau soferii in trafic.

  Toti agentii economicii au fost verificati la actele de provenienta a marfurilor alimentare si nealimentare, iar reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare au recoltat probe din produsele alimentare expuse vanzarii pentru a verifica calitatea acestora si originea.

  Seful pietei, Vasile Sarafinceanu, s-a aratat surprins de aparitia oamenilor legii, dat fiind faptul ca a fost un control neanuntat. Insa, a precizat ca este multumit de efectuarea acestor razii deoarece doar asa se poate preveni si sanctiona evaziunea fiscala.

  Mentionam ca acum doua saptamani a mai fost organizat un control in aceeasi locatie pentru depistarea tigarilor si alcoolului de contraband, iar in aceasta perioada astfel de controale se organizeaza in intreaga tara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet