More

  Razie cu mascaţi în piaţa din Târgu Frumos

  Array

  Razie in forta a agentilor de politie impreuna un luptatorii SAS, in Piata Agroalimentara din Targu-Frumos. In aceasta dimineata, 25 aprilie a.c., organele judiciare au organizat un control pentru prevenirea si depistarea actelor ilicite de comert, depistarea persoanelor urmarite si a produselor de contrabanda. Au participat peste 70 de persoane printre care politistii din Targu-Frumos si Iasi, reprezentanti al Garzii Financiare, ai Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi si Directiei Sanitar Veterinara Iasi.

  La intrarea in piata, luptatorii SAS impreuna cu agentii de politie identificau persoanele suspecte, in timp ce politistii rutieri opreau soferii in trafic.

  Toti agentii economicii au fost verificati la actele de provenienta a marfurilor alimentare si nealimentare, iar reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare au recoltat probe din produsele alimentare expuse vanzarii pentru a verifica calitatea acestora si originea.

  Seful pietei, Vasile Sarafinceanu, s-a aratat surprins de aparitia oamenilor legii, dat fiind faptul ca a fost un control neanuntat. Insa, a precizat ca este multumit de efectuarea acestor razii deoarece doar asa se poate preveni si sanctiona evaziunea fiscala.

  Mentionam ca acum doua saptamani a mai fost organizat un control in aceeasi locatie pentru depistarea tigarilor si alcoolului de contraband, iar in aceasta perioada astfel de controale se organizeaza in intreaga tara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI