10.2 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021
Array

Razie a polițiștilor pășcăneni: descinderi, mandate de executare a pedepsei închisorii şi suspecţi identificati de comiterea unor infracţiuni de distrugere şi furt calificat

La data de 21.11.2013, peste 40 de poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Paşcani şi Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea infracţionalităţii, prinderea persoanelor care posedă mandate de arestare sau se sustrag de la cercetări, găsirea bunurilor provenite din infracţiuni sau folosite la comiterea acestora, prevenirea evenimentelor rutiere şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Cu această ocazie au fost efectuate 7 descinderi domiciliare, fiind conduse la sediul poliţiei pentru verificări 9 persoane. Au fost puse în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii şi identificaţi doi suspecţi de comiterea unor infracţiuni de distrugere şi furt calificat.

Au fost controlaţi 9 agenţi economici şi legitimate 62 de persoane.
Au fost oprite pentru control 83 de autovehicule, fiind aplicate 98 sancţiuni contravenţionale (la legea 61/1991-16, la legea12/1991-2,OUG 195/2002-76, alte acte normative-4), în valoare de 20.480 lei.

In cadrul actiunii a fost identificat şi condus la Poliţia Paşcani, B. Florin, de 20 ani, din com. Stolniceni Prăjescu, care fiind cercetat, s-a stabilit că este suspect de furtul unui laptop comis dintr-o societate comercială. Prejudiciul a fost recuperat, iar tânărul este cercetat în stare de libertate.

A fost prins şi încarcerat în Penitenciarul Iaşi, D. Costică, de 38 ani, din mun. Paşcani, pe numele căruia instanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor prev. de art. 86 şi 87 din OUG195/2002, întrcât în lunile august şi septembrie 2011 a fost depistat conducând un autoturism având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

A fost depistat G. Teodor, de 35 ani, din mun. Suceava, conducând un autoturism pe drumul public şi având permisul de conducere expirat. A fost sancţionat contravenţional conform OUG195/2002, cu amendă în valoare de 480 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Electroputere VFU Pașcani tot mai aproape de contractul de livrare a 40 de tramvaie pentru Societatea de Transport București

Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei Electroputere VFU Pascani intr-un nou proces intentat...

Tot ce trebuie să știi despre noile lansări Apple – inclusiv iPhone-uri și noua serie de ceasuri inteligente

În fiecare toamnă vine acel moment în care compania Apple prezintă cele mai noi produse ale sale....

Cât costă în 2021 încălzirea cu lemne? Românii își fac stocul pentru iarnă, de teama scumpirilor

În timp ce facturile la gaz și curent au explodat, lemnul de foc pare ceva mai accesibil....

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI