15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Razboi total: Muncitorii de la salubritate au abandonat curatenia pentru a prinde cainii comunitati. Unul a fost batut de o femeie cu poseta peste cap, viceprimarul amenintat cu judecata ca streseaza animalele


Razboi total pe strazile Pascaniului privind strangerea cainilor comunitari de pe strazi. Incepand de astazi toti muncitoarii de la societatea de salubritate au fost mobilizati pentru acesta actiune, abandonand astfel, pentru cateva zile, principala lor misiune si anume intretinerea curateniei in oras. Mai exact, cei care pana ieri maturau strazile, astazi au pus mana pe pusca cu tranchilizante si lasouri pentru a a captura patrupedele care au invadat Pascaniul.
Actiunea va avea loc, timp de cateva zile, pana ce padocul de la Blagesti va fi din nou umplut cu caini.

Nici bine nu au iesit la vanatoare ca au si reaparut problemele din partea iubitorilor de animale. Astazi un muncitor de la salubritate a fost batut cu poseta peste cap de o femeie care i-a reporsat ca i-a capturat de la scara blocului cainele pe care l-a crescut de mic cu resturi de mancare.
Si alti locatari i-au certat pe muncitorii de la salubritate exact din aceleasi motive, presiunea publica din partea iubitorilor de animale fiind din ce in ce mai mare.
De la primele ore ale diminetii si-au intrat in rol si reprezentantii asocietiei de protectie a animalelor. Viceprimarul Vasile Axinte povesteste ca a fost amenintat cu judecata pentru ca streseaza animalele. Mai mult asociatiile au solicitat sa fie eliberati imediat cainii care sunt prinsi, dar numai dupa ce sunt sterilizati si vaccinati.

 

Orizont.info

Alte articole