17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Razboi de gherila pentru apa. Amenintari la adresa celor care s-au rebransat ilegal. Primaria cere incetarea masurilor abuzive

amenintari

Razboi total pentru apa la Pascani. Ca in filmele de actiune echipajele de la Apa Vital inchid robinetele de apa pe unde apuca, la blocurile care nu au contracte de furnizare. Pe urmele lor sunt echipajele de la Politia Locala care au primit ordin sa pazeasca apometrele. Abia mai reusesc sa faca fata.
In urma, oamenii incurajati de autoritatea locala isi fac singuri dreptate. Refac bransamentele de apa indiferent de consecinte.
In mijlocul acestui razboi de gherila reprezentantii Primariei Pascani abia isi mai gasesc cuvintele. Face apel la intelegere din partea Apa Vital si cer incetarea masurilor abuzive pana cand instanta de judecata va lua o decizie privind cererea formulate de Primaria Pascani de interzicere a inchiderii robinetelor la cei care nu au contracte.
De cealata parte operatorul iesean a distribuit in scarile de bloc mesaje de amenintare. Locatarii sunt informati ca daca s-au rebransat ilegal la apa vor plati de trei or mai mult si ca vor fi dati pe mana procurorilor.
Mentionam ca pe 4 februarie se va judeca cererea de stramutare a procesului deschis de Primaria Pascani dupa ce operatorul iesean a solicitat ca procesul sa aiba loc in alta parte.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow