-0 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Ratoi taie gardurile, pentru ca nu are timp sa le ingrijeasca. Nemultumiri in legatura cu deschiderea strazii, de la Posta la Piata Deal

Doua recente activitati ale Serviciului de Gospodarie Comunala de la Primaria Pascani au starnit nemultumiri in randul pascanenilor. Mesajele au fost postate pe retelele de socializare dar si pe pagina Primariei, la conferinta saptamanala de presa, in timp ce viceprimarul Cristian Ratoi a vorbit despre ele. Este vorba despre taiarea gardurilor verzi de pe marginea aleilor pietonale dar si a gardurilor metalice de protectie. In locul lor ar urma sa fie puse iarba si flori.

Masurile anuntate par sa nu aiba efectul asteptat de administratie. Unii dintre locuitorii din zona, mai ales cei de la parterul blocurilor, spun ca gardurile verzi si cele metalice au fost puse pentru a asigura o zona de protectie, pana le ferestrele apartamentelor si ca fara ele va fi mai rau. De asemenea ele protejau si spatiile verzi, iar acum vor fi parcate masini.

Ratoi taie gardurile, pentru ca nu are timp sa le ingrijeasca

In replica viceprimarul pascanean a explicat ca gardurile metalice trebuie taiate pentru ca nu are timp sa le vopseasca si ca sunt incomplete si ca daca va fi nevoie, vor fi inlocuite cu altele care nu trebuie vopsite. De asemenea gardurile verzi ar trebui indepartate pentru ca un utilaj al Primariei sa aiba acces pe spatiile cu iarba si flori, pentru a fi ingrijite.

In acelasi context, un alt contribuabil a atras atentia ca vor fi afectate blocurile din zona strazii Eugen Stamate, din cauza traficului rutier,, in urma lucrarilor de deschidere a strazii. Viceprimarul Ratoi a explicat ca va fi interzisa circulatia pentru traficul greu iar pentru consolidarea blocurilor, locatarii ar trebui sa se adreseze asociatiilor de proprietari, nu Primariei.

Mentionam ca lucrarile nu au fost aprobate de Consiliul Local Pascani si nici nu au fost consultari publice pe acesta tema.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow