12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Ratoi, despre viata la periferia Pascaniului

- Advertisement -

Mă gândesc că multă lume nu mă cunoaște. Observ că mulți mă întreabă la ce partid sunt și dacă voi rămâne la acest partid (PRO România). Nu știu ce să mai cred. Am spus-o și o repet dacă aș fi vrut să fiu la alt partid mergeam acolo. Am vrut însă sa fac, un alt mod de a face politică. O politică care să nu fie impusă, că așa trebuie să spunem …..să facem …… să ……. să dea bine la partid. M-am săturat să dea bine la partid iar oamenii să se plângă mereu. Nu mai departe de zilele trecute am mers în municipiul Pașcani care mai înseamnă și Gîștești, Boșteni, Sodomeni, Blăgești și Lunca. Credeți că acolo toți sunt mulțumiți că au tot ce și-au dorit când au votat PSD-ul în 20016, că acolo totul e perfect? Vă spun cu toată responsabilitatea că nu e așa. Toți s-au plâns că de 7 ani nu s-a mai făcut nimic.Nu puteam și nu pot să nu le dau dreptate. Oamenii nu au cerut și nu cer ceva deosebit ceva ce edilii care au fost la conducerea municipiului să nu fi putut face. Și slavă domnului că au fost la conducere și unii și alții. Nimeni nu a aplecat urechea să asculte bine ce vor nimeni nu a avut timp să le rezolve păsurile. Toți s-au bătut ca ….. pe ciolan.
Am ajuns în 2019 ca oamenii să plătească impozit dar utilități nimic. Să topească zăpada să aibă apă pentru a se spăla în BĂLII, să arunce apa murdară în drum căci nu există peste tot șanțuri, să taie copacii de pe marginea drumului și din grădină, pentru a se încălzi și a face mâncare, pentru a merge între 40 și 70 de km. la muncă și înapoi acasă pe întuneric iarna căci iluminatul la periferie mai cade. Asta e viata la periferia MUNICIPIULUI. Asta o știați stimați colegi de la celelalte partide politice care vă călcați pe picioare de 8 Martie în centru să oferiți flori doamnelor imortalizându-vă la posturile locale de televiziune pentru a bifa încă o victorie. Victoria cui? A demagogilor a oamenilor fără suflet a fățarnicilor?
Unii deja au început campania. Au umplut cutiile poștale cu tot felu de lozinci pentru autostrăzi, pentru barajul de la Luncă etc.

Continuare pe pagina  sa de Facebook 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

PMP Iași despre modernizarea aeroportului Iași (P)

Comunicat: Astăzi, dezvoltarea Aeroportului Internaţional Iaşi a intrat într-o...

MOVILA: Nu vă mai bateţi la televizor în declaraţii despre pensii

Comunicat: Subiectul majorării pensiilor este politizat excesiv. Zilnic mai...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow