14.5 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023

Rățoi: Când vorbești despre Neculai Rățoi ar trebui sa fii atent la ce spui si cum te exprimi! PCR NU a fost ceva rău. Partidele actuale cu ce sunt mai bune?

Declarațiile politice tăioase rostite la Zilele Pașcaniului, ediția 2023, de Costel Alexe, președinte al CJ Iași/ președinte al PNL Iași, nu pot fi uitate ușor de viceprimarul Cristian Rățoi.
Asta deoarece șeful județului a concluzionat ca „Pantazi si Rățoi reprezinta, din fericire, trecutul acestui oraș Rățoi” iar liberalii viitorul. Cuvintele grele au fost rostite chiar in sala de spectacole construită pe timpul fostul edil, tatăl actualului viceprimar. Cristian Rățoi crede ca astfel de manifestări politice nu au fost potrivite cu evenimentul la care șeful județului a fost invitat. El a mai spus ca cei care vorbesc despre Neculai Rățoi, ar trebui sa fie mai atenți la ceea ce spun si la cum se exprima, mai ales când el este de fata. Precizările au fost făcute in cadrul unei conferințe de presa.

Eu nu cred ca PCR a fost ceva rău. Partidele actuale cu ce sunt mai bune?

In același context, Cristian Rățoi s-a arătat deranjat si de cei are aduc in discuție trecutul comunist al tatălui sau. El susține ca nu a fost membru de partid, dar alții care au fost s-ar fi îmbogățit de pe urmele fostei nomenclaturi. Deși este reprezentantul local partidului Pro România , Rățoi a mai spus ca fostul Partid Comunist nu a fost ceva rău si s-a întrebat retoric: Partide actuale cu ce sunt mai bune..?

Alte articole