More

  RASA MISTERIOASĂ care va salva omenirea de la APOCALIPSĂ. CIVILIZAȚIA lor a fost tot timpul pe TERRA, într-un loc UIMITOR

  Array

  Una dintre cele mai controversate teorii privind sfârșitul lumii face referi la o rasă superioară, ce ar trăi în centrul Pământul, și care ar reprezenta salvarea omenirii din calea apocalipsei.

  Centrul Pământului este o sferă goală sau găzduieşte o rasă de oameni super inteligenţi? Este una dintre întrebările care au fascinat şi fascinează lumea, şi care stă la baza unora dintre cele mai interesante teorii ale conspiraţiei.
  Timp de secole, oamenii au crezut că Pământul este gol în centru, că miezul Terrei nu este o manta supraîncălzită care se roteşte în jurul unui nucleu de fier solid, ci o sferă goală, protejată de o crustă.
  În teoria care a gravitat în jurul acestei idei, important nu era cât de subţire era această crustă care acoperea sfera din centrul Pământului, ci ce se afla înăuntrul acesteia.

  Un MARE MISTER. Unde se află ATLANTIDA, tărâmul care poate salva omenirea de la SFÂRŞITUL LUMII | VIDEO
  În 1692, Edmond Halley (de la numele căruia vine denumirea cometei Halley), a susţinut teoria potrivit căreia Pământul este un înveliş, gros de 805 kilometri, cu inele concentrice în interior. În centrul acestor inele ar exista un nucleu solid şi între inele ar fi atmosfere diferite de gaze fluorescente. Când aceste gaze ieşeau la suprafaţă, pe la Poli, atunci se formau Aurora Borealis şi Australis.
  Hitler i-a căutat
  Teoriile despre ce s-ar afla în centrul Pământului au continuat şi în secolul XX. De exemplu, Adolf Hitler ar fi trimis o misiune la Polul Sud ca să găsească intrarea către centrul Pământului, fuhrerul fiind convins că acolo era locul prin care putea pătrunde în măruntaiele Terrei.
  SINGURUL LOC din lume care va SUPRAVIEȚUI Apocalipsei. Nu e departe de România
  Mai mult decât atât, Hitler ar fi fost convins că în subteran există o rasă super-inteligentă de oameni care aveau o înălţime de 3,65 metri. Liderul german ar fi intenţionat să îi convingă pe aceşti super-oameni să vină la suprafaţă şi să lupte pentru trupele Germaniei naziste sau, cel puţin, să le dea naziştilor tehnica de luptă a viitorului.
  După cum cum subliniază unii dintre comentatorii şi analiştii subiectului, dacă Hitler a trimis sau nu această misiune la Polul Sud este parte din teorie, dar daca a făcut aceasta, cu siguranţă oamenii care au participat la ea nu s-au mai întors niciodată. Aceasta pentru că fie au fost ucişi de super-rasa din centrul Pământului sau, mai simplu, de condiţiile dure din Antarctica.
  SCENARIU INCREDIBIL: Începe purificarea Terrei pentru 21 DECEMBRIE 2012? MESAJUL crucii de la Hendaye| VIDEO
  La 2300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare către centrul Terrei. Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord (în mai 1926 devine primul om care a zburat deasupra Polului Nord, iar în noiembrie 1929, primul om care a zburat deasupra Polului Sud) ar locui o civilizaţie umană mult mai evoluată.
  Tărâmul MISTERIOS de la CAPĂTUL LUMII
  Cei care populau Pământul s-ar fi mutat în subteran acum 100.000 de ani. Un război care ar fi avut loc atunci ar distrus suprafaţa Terrei. Virgil Armstrong, fost agent CIA, descrie fascinantul univers de sub noi: oameni nemuritori, atmosferă controlată, deplasări cu viteze de 3.000 de mile pe oră, atlanţi şi lemurieni, farfurii zburătoare pentru survolarea pământenilor.

  Continuare pe www.evz.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp