21.4 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

RASA MISTERIOASĂ care va salva omenirea de la APOCALIPSĂ. CIVILIZAȚIA lor a fost tot timpul pe TERRA, într-un loc UIMITOR

Una dintre cele mai controversate teorii privind sfârșitul lumii face referi la o rasă superioară, ce ar trăi în centrul Pământul, și care ar reprezenta salvarea omenirii din calea apocalipsei.

Centrul Pământului este o sferă goală sau găzduieşte o rasă de oameni super inteligenţi? Este una dintre întrebările care au fascinat şi fascinează lumea, şi care stă la baza unora dintre cele mai interesante teorii ale conspiraţiei.
Timp de secole, oamenii au crezut că Pământul este gol în centru, că miezul Terrei nu este o manta supraîncălzită care se roteşte în jurul unui nucleu de fier solid, ci o sferă goală, protejată de o crustă.
În teoria care a gravitat în jurul acestei idei, important nu era cât de subţire era această crustă care acoperea sfera din centrul Pământului, ci ce se afla înăuntrul acesteia.

Un MARE MISTER. Unde se află ATLANTIDA, tărâmul care poate salva omenirea de la SFÂRŞITUL LUMII | VIDEO
În 1692, Edmond Halley (de la numele căruia vine denumirea cometei Halley), a susţinut teoria potrivit căreia Pământul este un înveliş, gros de 805 kilometri, cu inele concentrice în interior. În centrul acestor inele ar exista un nucleu solid şi între inele ar fi atmosfere diferite de gaze fluorescente. Când aceste gaze ieşeau la suprafaţă, pe la Poli, atunci se formau Aurora Borealis şi Australis.
Hitler i-a căutat
Teoriile despre ce s-ar afla în centrul Pământului au continuat şi în secolul XX. De exemplu, Adolf Hitler ar fi trimis o misiune la Polul Sud ca să găsească intrarea către centrul Pământului, fuhrerul fiind convins că acolo era locul prin care putea pătrunde în măruntaiele Terrei.
SINGURUL LOC din lume care va SUPRAVIEȚUI Apocalipsei. Nu e departe de România
Mai mult decât atât, Hitler ar fi fost convins că în subteran există o rasă super-inteligentă de oameni care aveau o înălţime de 3,65 metri. Liderul german ar fi intenţionat să îi convingă pe aceşti super-oameni să vină la suprafaţă şi să lupte pentru trupele Germaniei naziste sau, cel puţin, să le dea naziştilor tehnica de luptă a viitorului.
După cum cum subliniază unii dintre comentatorii şi analiştii subiectului, dacă Hitler a trimis sau nu această misiune la Polul Sud este parte din teorie, dar daca a făcut aceasta, cu siguranţă oamenii care au participat la ea nu s-au mai întors niciodată. Aceasta pentru că fie au fost ucişi de super-rasa din centrul Pământului sau, mai simplu, de condiţiile dure din Antarctica.
SCENARIU INCREDIBIL: Începe purificarea Terrei pentru 21 DECEMBRIE 2012? MESAJUL crucii de la Hendaye| VIDEO
La 2300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare către centrul Terrei. Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord (în mai 1926 devine primul om care a zburat deasupra Polului Nord, iar în noiembrie 1929, primul om care a zburat deasupra Polului Sud) ar locui o civilizaţie umană mult mai evoluată.
Tărâmul MISTERIOS de la CAPĂTUL LUMII
Cei care populau Pământul s-ar fi mutat în subteran acum 100.000 de ani. Un război care ar fi avut loc atunci ar distrus suprafaţa Terrei. Virgil Armstrong, fost agent CIA, descrie fascinantul univers de sub noi: oameni nemuritori, atmosferă controlată, deplasări cu viteze de 3.000 de mile pe oră, atlanţi şi lemurieni, farfurii zburătoare pentru survolarea pământenilor.

Continuare pe www.evz.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow