Array

Raportul secretarului refuzat pentru notele maxime

Legislativul păşcănean nu ştie ce să facă cu secretarul suspendat Mircea Zuzan. În şedinţa de la sfârşitul lunii trecute au avut la mapa un raport de evaluare a activităţii, pentru ultimii doi ani de zile. Documentul a fost întocmit de secretat şi semnat de primar fără ca cineva dintre consilieri să o ceară. Din acest motiv aleşii locali au ridicat din umeri şi au cerut lămuriri.
Conform raportului activitatea secretarului Primăriei ar fi impecabilă, cu note maxime la toate capitolele de evaluare. Este părerea primarului nu şi a consilierilor locali. Surprinşi de astfel de calificative ei au subliniat că în realitate Mircea Zuzan şi-a cam bătut joc de aleşii locali mai ales când aceştia au avut nevoie de sfaturi juridice pe marginea unor probleme importante pentru comunitate.
În fata criticilor consilierilor primarul a retras raportul de pe ordinea de zi, urmând să fie rediscutat într-o viitoare şedinţa.
Menţionăm că secretarul Mircea Zuzan ar urma să fie suspendat din funcţie după ce a fost trimis în judecată, în dosarul Agrocomplex pentru acte de corupţie. Un raport de activitate pozitiv ar fi folositor la dosar pentru o sentinţă mai uşoară.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...