11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Raportul primarului din Scobinti pentru 2014

Prima sedinta de Consiliul Local din Scobinti a adus si raportul primarului din comuna pentru anul 2014. Edilul a prezentat in fata alesilor ce modernizari au fost facute in anul trecut, dar si ce lipsuri au fost. Totodata, s-a discutat si despre investitiile ce vor prinde contur in 2015.

Anul 2014 a fost un an al investitiilor pentru comuna Scobinti. Cel putin asa spune primarul Gheorghe Hritcu in raportul intocmit pe anul trecut. Au inceput lucrarile la centrul de zi pentru copiii proveniti din familiile defavorizate, a fost imbunatatit iluminatul stradal pe arterele principale si a fost extinsa conducta de gaz metan.

Chiar si in aceste conditii, in comuna mai sunt si lipsuri. Cea mai importanta investitie pentru anul acesta ar fi construirea unor grupuri sanitare in scolile din satele componente.
Alte proiecte la care se lucreaza in 2015 prevad modernizarea cladirii dispensarului, modernizarea trotuarelor si asfaltarea unui drum judetean. Pentru acesta din urma, s-au facut numeroase demersuri la Directia de Drumuri Judetene, insa fara succes.
Inregistrarea video poate fi vazuta integral pe site-ul bittv.info.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow