More

  Raport privind starea economica a Pascaniului

  Array

  Pascaniul este tot mai sarac. Cel putin asa reiese din ultimul raportul privind starea economica a municipiului prezentat zilele trecute de primar. Din acelasi document reiese ca si in primele luni ale acestui an veniturile au scazut cu 8 milioane de lei .

  Documentul a fost prezentat in sedinta Consiliului Local din 31 martie, pe baza datelor statistice si de la Registrul Comertului si a rapoartelor de activitate de la societatile din subordine.
  Edilul pascanean a spus ca din punct de vedere economic a crescut numarul de societati nou infiintate dar in acelasi timp si numarul de falimente si insolvente. Mai mult numarul somerilor este in continuare in crestere. Din acelasi raport reiese ca primele 12 societati asigura jumatate din contributia la bugetul local.

  Din punct de vedere administrativ anul trecut au fost emise 2737 dispozitii de primar si 228 de hotarari ale Consiliului Local. Primarul Pantazi spune ca in aceeasi perioada a fost echilibrat bugetul local prin achitarea datoriilor lasate de fosta administratie.

  Mentionam ca cei mai mari contribuabili la bugetul local sunt societatile Rompak , Kosarom, Remar, Constructii Hidrotehnice si Proinvest.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI