3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 9, 2021

Raport la un an de mandat. Primarul se plange ca nu a putut sa faca, din cauza salariatilor

Peste cateva saptamani de zile, pe 28 octombrie a.c se implineste un an de zile de cand noua conducere administrativa a Pascaniului, primarul si cei 19 consilieri locali au depus juramantul.

Marius Pintilie a anuntat in cadrul conferintei saptamanale de presa ca va prezenta un raport de activitate, dupa primul an de mandat, pentru ca “pascanenii sa inteleaga ca cei din conducerea Primariei se straduiesc si muncesc zilnic”. Edilul a mai spus ca si-ar fi dorit sa faca mai mult dar nu s-a putut din cauza birocratiei, a inertiei unor functionari din Primarie si a lipsei de personal.

Si pascanenii sunt de parere ca noua conducere a municipiului ar fi trebuit sa faca mai mult pentru comunitate, in primul an de mandat. Unii sunt dezamagiti ca nu au fost facute schimbari semnificative si isi aduc aminte de promisiunile din campanie, altii cred ca este nevoie de mai mult timp.

Cele mai mari probleme indicate de cetateni sunt cu privire la curatenia din oras, amenajarea lacului Pestisorul si lipsa activitatilor socio-culturale. De asemenea, la audiente, multi dintre pascanenii sunt nemultumiti pentru ca nu au fost rezolvate nici de actuala administratie problemele de fond funciar.

Mentinonam ca BIT TV va prezenta o analiza ampla pe acesta tema, intr-o emisiune dedicata.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Regulament pentru parcari, in dezbatere publica. Cine si in ce conditii poate obtine un loc de parcare -DOC

Primaria municipiului Pascani a pus in dezbatere publica un proiect de Regulament privind folosirea terenilor pentru parcarea...

Suspiciuni in legatura cu CV-ul primarului. Olariu: Nu a terminat facultatea. Sa arate diploma de inginer! Pintilie: Nu comentez…!

Suspiciuni in legatura cu CV-ul primarului Pascaniului, Marius Pintilie. Un consilier local din opozitie sustine ca edilul...

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI