20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Raport ISU după controalele de la Primăria Paşcani. Vezi ce nereguli au descoperit inspectorii

Raport ISU după controalele de la Primăria Paşcani. Vezi ce nereguli au descoperit inspectorii

Două zile de verificări la Primăria Paşcani şi instituţiile subordonate. Inspectorii ISU au venit în Municipiu pentru controlul anual privind protecţia împotriva incendiilor. Astăzi, după ce au fost controlate toate instituțiile subordonate Primăriei s-a întocmit un proces verbal cu neregulile găsite și au fost date avertismente.

După verificările ISU din ultimele zile, reprezentanţii administraţiei locale au aflat astăzi, 17 noiembrie, care sunt măsurile ce trebuie luate pentru asigurarea protecţiei împotriva incendiilor. În şedinţa din această după amiază, inspectorii ISU au consemnat neregulile care s-au găsit la sediul Primăriei. Printre recomandări s-a aflat finalizarea instalaţiei de semnalizare a incendiului şi obţinerea avizului ISU pentru sediul administraţiei locale până la sfârşitul lunii iunie 2017.

De asemenea, o altă problema semnalată de inspectori a fost la Hala din Piaţa Agroalimentară din Zona Vale a Pașcaniului. Acolo, reprezentanţii ISU au verificat culoarele de acces care s-au dovedit neconforme cu protecţia împotriva incendiilor. Şi comercianţii au fost verificaţi, iar 5 dintre ei care nu aveau extinctoare au fost sancţionaţi cu amendă.

Printre recomandări s-au mai aflat – finalizarea planului de intervenţie în caz de incendiu la Stadionul Municipal şi schimbarea centralei termice de la Serviciul de Gospodăria Comunală.

Menţionăm că în fiecare an, inspectorii ISU fac verificări la instituţiile publice privind protecţia împotriva incendiilor. De exemplu, anul trecut, administrația din Pașcani a fost amendă cu 10 mii lei, bani ce au fost achitați din bugetul local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow