17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Ramanem cu magazinul de pompe funebre in fata Garii

Zona din fata Garii Pascani nu va fi reameanajata prea curand. Edilul municipiului a anuntat ca proiectul realizat la solicitarea sa pe timpul fostului primar Grigore Craciunescu nu mai este o prioritate, cel putin deocamdata. Precizarile au fost facute in cadrul unei conferinte de presa. Conform unui studiu realizat acum zece ani de zile, in locul magazinului de pompe funebre ar fi urmat sa fie amenajat un parc, iar in imediata apropiere, spatii comerciale moderne. De asemenea reprezentanti ai CFR au solicitat ca in aceeasi zona sa fie amplasata o locomotiva veche, reconditionata, simbol al activitatii feroviare din Pascani, aflata acum la capatul peronului.
Mentionam ca spatiul comercial din fata Garii, unde este și un magazin de pompe funebre ocupa domeniul public fara contract de ani de zile. Primaria a incercat evacuarea dar a intampinat dificultati din cauza unei autorizatii permanente de constructie.
Proprietarul este ruda cu actualul primar.
De asemenea si edilul municipiului a detinut, in aceeasi zona, o suprafata de teren pe care a fost amplasat un chiosc, fara contract timp de cativa ani de zile.
Mai tarziu a intrat in legalitate, prin incredintare directa, fara licitatie. Si in acest caz Primaria a incercat evacuarea pe motiv ca urma sa fie facute lucrari de sistematizare, dar a pierdut procesele. Pana la urma societatea edilului a renuntat la contract si a eliberat terenul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow