11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Raluka, Alessia şi MC Fințescu la Paşcani. Organizatorii au pregătit şi dezbateri, karaoke, concursuri pentru copii

Pe 28 noiembrie, la Paşcani vor avea loc dezbateri, karaoke şi spectacol artistic susţinut de artişti cunoscuţi ai ţării. Comisia de Avizare a adunărilor publice din Municipiu a dat aviz favorabil acestor întâlniri.

Raluka
Spre final de luna la Paşcani, vor veni artiştii Raluka şi Alessia alături de MC Fințescu. Reprezentanţii firmei organizatoare au fost în Municipiu pentru a discuta despre condiţiile în care vor avea loc activităţile programate, când şi mai ales unde. Comisia special înfiinţată ce este formată din edilii oraşului, şefii Poliţiei Naţionale, Locale şi de la Jandarmerie, dar şi cei de la CSM Paşcani, EcoSalubritate.

Evenimentul programat pentru ziua de 28 noiembrie poartă numele de „Serbările normalităţii” şi se va desfăşura pe parcursul zilei, începând cu ora 11.00.

Activităţile din acest proiect sunt adresate şi copiilor alături de adolescenţi. Pentru ei vor fi momente de distracţie, vor primi baloane şi figurine dar şi concursuri de karaoke şi dans. Iar pe seară sunt aşteptate cât mai multe persoane să participe la concert.

Acţiunea se desfăşoară şi în alte oraşe din ţară şi evenimentul are ca scop conştientizarea populaţiei împotriva violenţei domestice, lipsa egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi şi traficul de fiinţe umane.

Alege normalitatea, combate violenţă – program:
11.00 – 15.00 – Program pentru copii (face painting, baloane, desene, figurine);
15.00 – 18.00 – karaoke, dans, concursuri cu premii;
18.00 – 21.00 – concert Raluca, Alessia, MC Fintescu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow