More

  Raluka, Alessia şi MC Fințescu la Paşcani. Organizatorii au pregătit şi dezbateri, karaoke, concursuri pentru copii

  Array

  Pe 28 noiembrie, la Paşcani vor avea loc dezbateri, karaoke şi spectacol artistic susţinut de artişti cunoscuţi ai ţării. Comisia de Avizare a adunărilor publice din Municipiu a dat aviz favorabil acestor întâlniri.

  Raluka
  Spre final de luna la Paşcani, vor veni artiştii Raluka şi Alessia alături de MC Fințescu. Reprezentanţii firmei organizatoare au fost în Municipiu pentru a discuta despre condiţiile în care vor avea loc activităţile programate, când şi mai ales unde. Comisia special înfiinţată ce este formată din edilii oraşului, şefii Poliţiei Naţionale, Locale şi de la Jandarmerie, dar şi cei de la CSM Paşcani, EcoSalubritate.

  Evenimentul programat pentru ziua de 28 noiembrie poartă numele de „Serbările normalităţii” şi se va desfăşura pe parcursul zilei, începând cu ora 11.00.

  Activităţile din acest proiect sunt adresate şi copiilor alături de adolescenţi. Pentru ei vor fi momente de distracţie, vor primi baloane şi figurine dar şi concursuri de karaoke şi dans. Iar pe seară sunt aşteptate cât mai multe persoane să participe la concert.

  Acţiunea se desfăşoară şi în alte oraşe din ţară şi evenimentul are ca scop conştientizarea populaţiei împotriva violenţei domestice, lipsa egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi şi traficul de fiinţe umane.

  Alege normalitatea, combate violenţă – program:
  11.00 – 15.00 – Program pentru copii (face painting, baloane, desene, figurine);
  15.00 – 18.00 – karaoke, dans, concursuri cu premii;
  18.00 – 21.00 – concert Raluca, Alessia, MC Fintescu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI