10.3 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

RAGCL vrea să cumpere autobuze

RAGCL vrea să cumpere autobuze

Autobuzele ce aparțin Regiei Locale din Pașcani sunt foarte vechi și mai ales consumă foarte mult, așadar, conducerea societății dorește ca în viitorul cel mai apropiat să fie cumpărate două mașini de transport persoane. Discuții cu cei din conduceea Municipiului au avut loc, urmând să fie stabilite suma și când să fie achiziționare autobuzele.

Cele șapte autobuze și un microbuz ce fac parte din parcul auto a RAGCL Pașcani sunt vechi și care consumă foarte mult. Mai mult decât atât nu au nici prea multe dotări sau să-ți ofere confortul necesar unei deplasări.

Directorul Gelu Nedelcu, și în urma unei întâlniri cu cei din conducerea ieșeană de transport în comun, vine cu propunerea de a achiziona două autobuze, second hand, de la ei, dar fiabile și care să ofere condiții mai bune navetiștilor, mai ales că cei de la Iași au în plan să cumpere mijloace de transport în comun noi, printr-un împrumut de la Banca de Dezvoltare.

În aceste moment în parcul auto a RAGCL Pașcani sunt 7 autobuze și un micorbuz. Cea mai recentă achiziție a fost făcută în anul 2012 când la conducerea se afla Georgeta Sandu. Este vorba depre un autobuz SH pentru care s-a achitat 9 mii de euro, fiind adus din Germania.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI