Informaţii importante pentru păşcănenii care obişnuiesc să folosească transportul public local. RAGCL Paşcani, chiar dacă se afla în procedura de insolventa a început eliberarea noilor abonamente, valabile pentru anul 2020, atât cele contra-cost cât şi celor decontate de la bugetul local.

Administraţia locală informează că persoanele care beneficiază de gratuităţi pot folosi legitimaţiile de transport de anul trecut până la eliberarea celor noi. În acest sens trebuie să se prezinte la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Paşcani cu o copie după actul de identitate şi certificatul medical sau legitimaţia de veteran. Este vorba despre persoanele cu handicap şi insotitorii acestora precum şi veteranii şi văduvele de război.
Totodată vor fi reînnoite şi abonamentele de transport, contra-cost. Tarifele au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, susţin reprezentanţii RAGCL Paşcani. Conform hotărârii Consiliului Local un abonament lunar pentru toate traseele costă 320 lei, cel pentru două trasee 215 lei iar abonamentul lunar pentru un traseu 135 lei. De asemenea preţul unui abonament săptămânal este de 35 lei pe traseu iar cel de 22 zile care costă 105 lei pentru un traseu.
Călătorii trebuie să se prezinte la sediul regiei cu buletinul şi vechiul abonament pentru reînnoirea lui. Anul trecut au fost eliberate peste 400 de abonamente lunare din care 130 pentru transport gratuit.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider