More

  RAGCL Pascani pe lista neagra de la EON. Garanţii administrative pentru datoriile la gaz şi energie

  Array

  EON îşi ia măsuri de precauţii la Paşcani. După ce a rămas cu facturi neachitate de peste 600.000 de lei de la Prest Serv Apa, societate lăsată fără obiect de activitate, furnizorul de energie şi gaz îşi face acum griji şi cu datoriile de la regia locală de termoficare. În cursul zilei de astăzi reprezentanţii societăţii au avut o întâlnire cu primarul municipiului pentru a primi asigurări că RAGCL nu va avea aceeaşi soartă ca societatea de apă. Mai exact ei au vrut să afle dacă regia de termoficare va fi susţinută, în continuare, de administratia locală sau va intra în faliment.

  La discuţii au participat şi reprezentanţii RAGCL. Societatea are de achitat o datorie de 1,7 milioane de lei, în câteva luni de zile, dar nu reuşeşte să onoreze înţelegerile cu furnizorul. Numai in aceasta lună au fost achitate peste 200.000 de lei din încasări, dar nu se poate mai mult în lunile de vară, spune directorul unităţii, în contextul în care conturile sunt blocate.

  Reprezentanţii EON au primit asigurări că administratia locală nu are de gând să închidă regia de termoficare şi ca vor achita, în continuare, subvenţia la căldură, bani care ar urma să ajungă în conturile furnizorului de gaz şi energie.
  Mentionam ca RAGCL Paşcani este unul dintre cei mai mari consumatori de gaz din acesta zonă, nota de plată de anul trecut fiind de peste 1,4 milioane de euro. Pentru recuperarea datoriilor, mai ales de la populaţie, regia acorda facilitate importante celor care vor să plătească.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI