12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

RAGCL Pascani nu mai are nici o datorie la furnizorul de gaz. Neculai Ratoi, a facut show la Sedinta de Consiliu de astazi

Consilierii au aprobat astazi, cu maxim de voturi in Sedinta de indata, suma de 1.5 milioane pentru a stinge complet datoriile RAGCL catre furnizorul de gaz. Suma este venita de la Guvern si este destinata pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraselor, municipiilor si judetelor, conform anexei 6 din OUG nr 61/2012.

Mentionam ca la sedinta au fost prezenti 13 din 19 consilieri, in sala fiind prezent fostul primar al Pascaniului, deputatul Neculai Ratoi, care a facut un adevarat show.

Nici bine nu a intrat pe usa salii de sedinta, ca a si inceput sa ii i-a la rost pe cei prezenti in sala. In prima faza deputatul a vrut sa il cunoasca pe contra candidatul sau de la PPDD, Dragos Voinea, pe care ulterior l-a intrebat, mai in gluma mai in serios, daca nu se retrage din cursa electorala.

A urmat administratorul public, Gica Zanet, pe care fostul primar l-a luat la rost pentru felul in care arata masa de sedinta, aceasta nefiind lustruita. Secretarului primariei, Mircea Zuzan, i-a fost reprosat ca are o semnatura urata pe proiectele de hotarare.

Imediat i-a venit randul si lui Emilian Craciun si a Getei Sandu, care au fost intrebati de catre deputat, ce ganduri are PDL-ul cu, candidatul din invatamant si daca i-au gasit cazare in Pascani, facand referire la Lilian Romaniuc.

Nici presa nu a fost ocolita de catre glumetul deputat care a reprosat ziaristilor prezenti in sala ca aceastia au scris numai de rau despre el, iar faptele bune nu au fost promovate niciodata.

Neculai Ratoi, si-a adus aminte la un moment dat de faptul ca zilele trecute a vazut un ziar in care Vlad Hogea, presedintele PPDD Iasi, l-a acuzat ca el ar fi falimentat fabrica de zahar de la Pascani. Tot fostul primar a spus ca stie si el multe despre Vlad Hogea, dar momentan nu face nici o dezvaluire.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow