More

  RAGCL Pascani nu mai are nici o datorie la furnizorul de gaz. Neculai Ratoi, a facut show la Sedinta de Consiliu de astazi

  Array

  Consilierii au aprobat astazi, cu maxim de voturi in Sedinta de indata, suma de 1.5 milioane pentru a stinge complet datoriile RAGCL catre furnizorul de gaz. Suma este venita de la Guvern si este destinata pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraselor, municipiilor si judetelor, conform anexei 6 din OUG nr 61/2012.

  Mentionam ca la sedinta au fost prezenti 13 din 19 consilieri, in sala fiind prezent fostul primar al Pascaniului, deputatul Neculai Ratoi, care a facut un adevarat show.

  Nici bine nu a intrat pe usa salii de sedinta, ca a si inceput sa ii i-a la rost pe cei prezenti in sala. In prima faza deputatul a vrut sa il cunoasca pe contra candidatul sau de la PPDD, Dragos Voinea, pe care ulterior l-a intrebat, mai in gluma mai in serios, daca nu se retrage din cursa electorala.

  A urmat administratorul public, Gica Zanet, pe care fostul primar l-a luat la rost pentru felul in care arata masa de sedinta, aceasta nefiind lustruita. Secretarului primariei, Mircea Zuzan, i-a fost reprosat ca are o semnatura urata pe proiectele de hotarare.

  Imediat i-a venit randul si lui Emilian Craciun si a Getei Sandu, care au fost intrebati de catre deputat, ce ganduri are PDL-ul cu, candidatul din invatamant si daca i-au gasit cazare in Pascani, facand referire la Lilian Romaniuc.

  Nici presa nu a fost ocolita de catre glumetul deputat care a reprosat ziaristilor prezenti in sala ca aceastia au scris numai de rau despre el, iar faptele bune nu au fost promovate niciodata.

  Neculai Ratoi, si-a adus aminte la un moment dat de faptul ca zilele trecute a vazut un ziar in care Vlad Hogea, presedintele PPDD Iasi, l-a acuzat ca el ar fi falimentat fabrica de zahar de la Pascani. Tot fostul primar a spus ca stie si el multe despre Vlad Hogea, dar momentan nu face nici o dezvaluire.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp