16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

RAGCL Pascani functioneaza ilegal. Nu are licenta de operare, trebuia transformata in societate comerciala

Regia locala de termoficare din Pascani functioneaza ilegal. O spune o autoritate a statului roman – ANRSC, in urma unui raspuns solicitat de BIT TV. Mai exact RAGCL nu are licenta pentru serviciul public de alimentare cu energie termica produsa centralizat.

Directorul societatii recunoaste ca se afla in acesta situatie din iarna anului trecut pentru ca pierderile nu au fost incluse in pret. Asta inseamna ca facturile emise in acesta perioada nu ar fi valabile. De asemenea regia ar fi trebuit transformata in societate comerciala inca din anul 2007 . In ceea ce privesta facturarea serviciilor trebuia facuta doar pe baza contractelor incheiate la bransamentul aflat la limita de proprietate si eventual a conventiilor individuale anexate .

De asemenea in apartamente trebuie montate repartitoare de costuri iar modalitatea de citire si impartire trebuie stabilita de asociatiile de proprietari. In momentul de fata facturarea se face pe baza contractelor individuale neactualizate conform prevederilor legale.
Mentionam ca regia de termoficare era data ca exemplu de consilierul Marius Pintilie in sensul organizarii si incheierea contractelor cu locatarii.

ANRSC DESPRE RAGCL PASCANI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow