11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

RAGCL Pascani – 4 lei pentru citirea si impartirea consumurilor de apa

Regia locala de termoficare intentioneaza sa intre pe piata prestarilor de servicii pentru citirera apometrelor. Un proiect de hotarare in acest sens va fi supus dezbaterii Consiliului Local in sedidinta din acesta luna. La socicitarea Primariei RAGCL ar urma sa citeasca apometrele, sa stabileasca si sa transmita consumurile la toate blocurile ANL si cel social. Pretul ar urma sa fie 4 lei pentru fiecare apartament iar serviciile vor fi achitate din bugetul local.
Regia locala de termoficare spune ca aceeasi oferta este valabila si pentru ceilalti locatari de la bloc. Pentru asociatiile de locatari sau reprezentantii de scara RAGCL se ofera sa citeasca apometrele si sa transmita consumurile operatorului de apa, pentru 4 lei pe luna de apartament.
Mentionam ca in Iasi astfel de servicii sunt prestate de societati specializate de administrare a asociatiilor de proprietari. Abonamentele lunare sunt de la 10 la aproape 30 de lei in functie de servicii. Pentru cel mai scump abonament societatile fac si reparatii sau intretin spatiile verzi, aleile si trotuarele din jurul blocului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow